New Construction & Renovation “Old World Look”

The client wanted their home to have an “Old World Look” although the space was brand new. This was accomplished by creating a huge new stone fireplace, a custom bar made from stones from the old fireplace, a faux tin cathedral ceiling, and specialty lighting to accentuate the height and volume of the new den. A second floor balcony with wrought iron balusters was designed to connect the existing house to the newly constructed extension and provides a dramatic view of the new space from the master bedroom.

Our renovation has been featured in Newsday! Click here for the full article (Newsday subscribers only), or click here for a partial clip of the article.

(print version 9/21/2012, online version 9/18/2012)

Be Still Design, Inc.

Maureen A. DelPezzo, ASID, NYSCID

(516) 798-2254